centralna bosnaSTBIH MLADI

Šareni pazar u znaku humanosti

 

Ovogodišnji Šareni Pazar ima mnogo noviteta, a svakako najvrijedniji je taj da je humanitarnog karaktera. Naime, na drugom po redu Šarenom Pazaru koji će se održati u subotu 20. decembra posjetioci će imati više različitih načina da pomognu našem Filipu.

Prvenstveno će to moći uraditi na štandovima gdje će biti prodavani izdvojeni različiti unikatni radovi i postavljene kutije za Filipa.

 

Zenički frizerski salon Blow u periodu od 13:00 do 15:00 će pružati određene frizerske usluge a sav zarađeni novac uplatit će se na humanitarni račun.

Osim toga, Escandallo band će u 12:00 sati održati kraću svirku i sav prihod koji se prikupi od slučajnih prolaznika, donira se Filipu.

Zaštitarska agencija koja će u subotu čuvati sve učesnike i posjetioce Šarenog Pazara, odrekla se svojih dnevnica koje daruju za liječenje našeg sugrađanina.

Ono što moramo pomenuti je da će na Šarenom Pazaru učestvovati i talentovani fotograf portala Sigma.ba , Armin Durgut, koji će prodavati autorske fotografije i sav doprinos donirati za našeg dragog Filipa Blaževića.
Dragi naši studenti, sugrađani i ljubitelji unikatnih stvarčica obavezno u subotu posjetite Šareni Pazar, pronađite nešto za sebe i svoje najdraže, učinite dobro djelo i širite dobro u ovim prazničnim danima.